Butik, Blogg och träning
Träning, blogg och kosttillskott i butik.

Jag är precis som du, har tränat i hela mitt liv och älskar träning. Jag har nu bloggat om träning under flera år.
Utifrån det perspektivet att jag älskar träning byggde jag den här nätbutiken, min målsättning är att skapa ett så bra träningskoncept jag kan för dig som tränar. Våra kroppar behöver tillskott om man tränar hårt.

En rörlig träningsbutik

Motivation, entusiasm och hängivenhet till rörelse och motion är drivande för att skapa den butik vi alla behöver.

Jag behöver tillskott i min träning

När jag var på gymmet sist tränade jag mycket hårt. Jag sprang så mycket jag kunde i 45 minuter. Till slut gav kroppen vika. Jag vill orka ännu mer så jag tar tillskott. Jag har kommit över ett av mina delmål 30 minuter så jag flyttar fram målet.

Nya delmål

Nu är nästa delmål är 1h som jag brukar springa. Men nu har jag också ökat farten. Jag svettades så mycket att svetten rann i ögonen och det sved rejält. Jag fortsatte att torka bort svetten men den fortsatte att rinna hela tiden. Jag fick vänta lite sedan gav jag mig på mag och rygg träning.

Följ bloggen för mer prisvärda produkter

Jag vill att alla som kör hårt och maxar kroppen ska kunna köpa mina kosttillskott prisvärt. Problemet är jag har upptäckt hur dyrt det är att marknadsföra kosttillskott på marknaden. Det borde inte vara det eftersom det säljs mycket kosttillskott. Med stora avgifter blir burken dyrare för oss som gillar att träna. Jag vill erbjuda kosttillskott så att alla som tränar får råd att köpa. Vi är ju en grupp av människor som brinner för samma sak, tung härlig slitsam träning. Vi gillar att kämpa och svettas ihop. Träna är att ha kul tillsammans. Träna och äta bra är att må bra och ha kul.

Jag väljer ut bra tillskott

Jag väljer ut bra tillskott genom studera ingredienser, testa och träna. Jag har tränat i hela mitt liv ända sedan jag var barn och träning är essentiellt för mig för att faktiskt kunna fungera. När jag gör en träningssatsning så ingår mitt tillskott i satsningen för att öka prestationen.

Prisvärda tillskott

Vi kan erbjuda mer prisvärda tillskott till er som följer bloggen och registrerar er. Om ni läser bloggen och därefter kikar in i sortimentet kan jag avse ett större belopp på tillskottets ingredienser och mindre på dyr marknadsföring. Bloggen skulle kunna vara tillräckligt.

Tips.

Här kommer mitt tips! Den som söker bra och prisvärda tillskott kommer att finna det här. Att träna mycket kostar men man ska inte behöva betala onödigt tycker jag. Så var smart och sök genom bloggar det kostar mindre.

Prisvärt, färre men bra urval

Min mål är att erbjuda prisvärda produkter, och ha ett bra urval. Ett stort urval gör att det kostar mer.
Innebär det att ha ett så stort urval, ett jättesortiment eller ska vi ta in det som faktiskt kan räcka, d.vs ett smalare urval där färre kan välja sina preferenser men som i längden kan vara bättre för fler.