Den man älskar

Bilden är tagen på väg ut till Öckerö. Jag ska sätta en ängel på farmors grav. Min farmor önskade mig alltid en pojkvän. Jag saknar henne än idag❤️

Som man kan läsa på

  • Https://www.calos.se
  • Så hämtade jag min pojkvän på akuten. Nu vårdar jag honom själv.
  • SSU skicka inte hem era patienter i detta skick! Man blir ledsen och besviken på vårdsystemet. Att skicka hem någon som är så sjuk när personen behöver vårdas på sjukhus och överlämna ansvaret till dem där hemma. Här finns inte gåstol, ytor att promenera på eller möjligheter att stötta i dusch, ingen duschstol eller stöd vid toalett.
  • Jag ska hinna laga mat, bära in den till sovrummet och stötta under måltid. Utan någon som helst planering tillsammans lämnade SSU honom. Han har ingen hemtjänst som hjälper eller stöttar oss. Läkaren har inte heller skrivit ett läkarintyg eller berättat för honom hur länge han behöver vila och rehabiliteras. Ej heller annan personal har gett honom den informationen.
  • Men självklart vill jag vara den som tar hand om honom. Jag älskar honom och han betyder så mycket för mig. Han och Happie är mina allt. Så klart jag vill visa honom den kärleken att ta hand om honom när han är sjuk.
  • Jag har lagat mat som han gillar men nu till lunch hade han ingen matlust längre på grund av smärtorna. Ibland gåtränar vi lite men smärtan är kraftig.
  • Jag hjälper till ur och i sängen och går bakom om han skulle välta. Extra svårt är det för honom efter duschen. Jag har ingen duschstol här och det är svårt att duscha ståendes utan kryckor. Han led efteråt. Jag torkade honom så fort jag kunde och hjälpte honom tillbaka till sängen. Jag hämtade nytt kallt vatten och gav honom hans medicin. Han drack vattnet och tog tabletterna och grimaserade av smärtan.