Ett tuffare träningspass

 

Ett tuffare träningspass

Under dagen har du nu hunnit träna några pass. Det är det som är vinsten med dessa resor. När man inte behöver tänka på något annat än att äta, sola och träna! Mums jag mår som bäst då!

Så det är nu jag lägger in en högre växel. Det är varmt, solen står högt på himlen så är du känslig för värme rekommenderar jag dig inte att köra ett pass nu. I solen får man jobbar mer. Jag tar mig upp mot höjderna.

Jag springer över stranden, trapporna och på vägen upp mot plattån.

Det som är viktigt att känana till som jag tyvärr fick lära mig var att unerlaget på gatorna är väldigt hårt. Jag har sprungit under många år och mina knän är känsliga.

Har du känslig knän spring inte på det hårda underlaget och tänk på löptekniken! Om du inte vill springa gå istället till plattån.

När du kommer fram kan du börja springa. Det går uppför, men trots att du nu springer på ett mjukare underlag är det fortfarande ganska hårt. Det finns ganska mycket stenar, mindre och större småsten. Akta dig för dessa, du kan lätt stuka foten om du trampar snett.  Jag brukar hålla koll på marken. Stigarna går heller inte rakt så det är bra att ha blicken nedåt ibland.

Samtidigt får du ju inte glömma att titta framåt!

De kommer mötande människor på stigarna, både stora som små!

Ha blicken mot målet. Du ska hela vägen upp och det härligaste med turen bortsett från att du får slita är den underbara utsikten. Det är en frihetskänsla att springa i naturen och underbart att vara i en annan miljö än den vanliga. Ett perfekt sätt att njuta av din semester.