Gym, löpning och vatten

Vi består till stor del av vätska och när vi tränar så förlorar vi mycket vätska genom att vi svettas. Det är därför viktigt att fylla på kroppen med den förlorade vätskan. Somliga av hos har lättare för att dricka än andra. Jag tillhör själv de som har svårt att dricka och måste tvinga i mig vatten. Men när jag sprungit brukar jag dricka ganska mycket men inte tillräckligt.

Igår var jag på gymmet. Jag började med uppvärmning Och redan där började jag ta in vätska. Jag fortsatte senare under löpturen.

Tack vare att jag kontinuerligt fyllde på med vätska

  • Orkade jag springa en längre sträcka
  • Orkade jag springa i en högre hastighet

Därför vill jag slå ett extra slag för att du ska tänka på att dricka så du får i dig tillräckligt med vätska under träningen.