Kickar igång efter nyåret

Det är lördag och jag borde egentligen vila men vaknar redan vid 07.00. Jag försöker somna om men det går inte. Sätter mig och börjar jobba. Men efter lunch har jag fått nog, jag drar ner till gymmet. Det är fullt av folk där redan. Årets topp, tiden efter nyåret, alla vill få bort julmaten, så också jag.

Jag tänkte köra mitt vanliga program. Kör cross trainern, rodd och low back sedan kommer någon direkt och frågar om jag är färdig. Jag tittar trött mot honom, hinner knappt gå av maskinen. Jag svarar, ja jag är klar och går därifrån. Går in på tjejgymmet, där är bara några få. Jag föredrar att träna utan köer till maskinerna så stannar här.

Kör mer rodd, bröst och mage, sedan ben. Efter det går jag och handlar och sedan skyndar jag mig hem för att laga mat. Nämligen så hungrig efter gymmet!