Kom i form

Kom i form

At the fitness centre doing exercises. sophieberg.se

Välkommen till Sophieberg.se Träna dig i form, bygg upp din styrka och uthållighet och utmana dig själv att göra övningar och rörelser! Välkommen in i butiken, här får du tips på olika kosttillskott och andra produkter, följ videos på övningar, öka motivationen med blogginlägg. Jag har idag ett nätverk av 100-tals duktiga träningsutövare och i mitt nätverk på socialmedia är vi 1000-tals träningsintresserade. Alla sidor tillhörande Se Marketing har nu växt och vi når närmre 6000 besökare varje månad varav du är en viktig besökare för oss. Handla i vår webshop, följ oss i social media och läs vår blogg! Tack för ditt intresse och varmt välkommen till Se Marketing.

Jag utbildade jag mig till personlig tränare, därefter till certifierad badvakt och började arbeta på ett av Göteborgs Stad badanläggningar. Jag började blogga och drev senare upp en mediakanal inom sportevent och bygger numera nätbutiker och bloggar och driver idag Se Marketing.

Cart
Your cart is currently empty.