Löpträningen kom till nytta-träning för ökad trygghet

Jag hade varit i musikstudion och spelat in en låt. Därefter lagade jag middag med min vän.Jag körde hemmåt men beslöt mig för att åka till Frölunda Torg och julhandla.På parkeringen till Frölunda Torg uppstår en händelse. Jag rullar sakta för att leta parkering. Det är fullt av folk som julhandlar och det är mörkt på parkeringen. Jag rullar sakta för att leta efter en plats på den fulla parkeringen. Så plötsligt hörs ett ljud, jag hoppar till. Mannen som går brevid har slagit hårt i bilen.Jag finner en parkering och parkerar bilen. Mannen och hans sambo har fortsatt att skynda därifrån.Jag får nytta av min löpträning och springer ifatt paret och frågar varför han slagit i bilen. Han svarar obegripligt på en oförstålig svenska. Jag är glad att jag tränat under hösten. Under tiden som badvakt uppstod flera situationer om hot och våld men jag är beredd att möta konflikten med kommunikation. Men mitt bästa tips är dock att träning för en ökad trygghet är dock essentiell.