Problem vid träningen

Idag när jag sprang fick jag problem.  Jag kom till gymmet precis som vanligt, jag värmde upp 5 min och gick sedan till löpbandet. Jag började springa men bara efter en kvart (15min) var jag tvungen att avbryta. Det gick inte längre att springa. Snabbt in på toaletten. Besviken på mig själv och förbannad på mig själv för att jag var tvungen att avbryta min löpning beslöt jag mig efter mitt avbrott att springa igen. Trots min ömma mage började jag springa. Jag sprang 45 min efter det och mest av allt jag var mest nöjd över mitt beslut att börja om. Det händer alla att man får problem i sin sport och trots missar, blessyrer och värk finns det ingen genväg för det utan det är bara att göra om och om igen tills det fungerar, det är det enda sättet till framgång så ge inte upp trots problem, har du bara viljan så går allt bra till slut.