Promenad och lunch

 

Promenad och lunch

Nu när du har gjort ditt tränigspass på höjden kommer du lagom tillbaka till lunch. Gruppen brukar gå tillsammans men också många stannar vid stranden för att nyttja dagen bättre.

Jag brukar gå tillbaka till hotellet för att äta lunch.

Till lunch är jag noga med att alltid fylla tallriken med grönsaker.

Därefter tar jag mitt protein. Kött, fisk eller fågel. De har funnits alla valmöjligheter under dagarna. Buffé är bra då får man välja, man måste bara tänka på VAD man väljer att ta på sin tallrik. Friterat är gott och det är lätt att man gör sådana val när man har tränat hela dagen är man ju hungrig!.

Jag undviker detta då det oftast innehåller gluten.

Eftersom jag har tränat ganska mycket är jag hungrig och äter tills jag är mätt. Tyvärr gick jag aldrig ner under resan. Men jag inser att just vid denna tidpunkt var det lunchen som blev avgörande för min vikt. Jag tog nästan alltid två portioner vi lunch och även så vid middagen.

Jag erkänner samtidigt vill jag inte fokusera så mycket på vikt eftersom jag lätt tappar motivationen då. Jag tränar för inre välbefinnande och inte för viktminskningen i sig.