Rehab-sjukskriven av stress.

Jag är numera sjukskriven. Det är tillstånd som man helst vill undvika och det försökte jag med alla medel. Men till slut gick det inte att förhindra längre. Jag försökte hålla allt samman med jobb, familj och en älskad liten sjuk hund. Happie blev äldre och alla år som vi varit tillsammans, som de finaste vänner gjorde att jag ville ge henne det absolut bästa jag kunde den tid hon hade kvar. Men med ett högt arbetstempo på jobbet henne hemma oroade jag mig allt mer. Min psoriasis började sprida sig på benen. Jag undvek att ta hand om mig själv och gav mitt allt åt att hålla ställningarna, jag ville att allt runtomkring mig skulle fungera. När sedan inte längre Happie fanns så brast allt runtomkring mig. Jag grät i flera dagar. Jag kände ilska och sorg i ända, ibland fungerade jag och det kunde till och med kännas bra stundvis men så kom tårarna utan förvarning. Så höll det på och hudåkommor är förknippade med hur du mår på insidan. Psoriasisen har kommit tillbaka inte bara på ben utan också på lår och mage och armar. Stress kan påverka sjukdomen mycket. Så här jag i detta tillstånd. Det är viktigt att ta det lugn och inte ha stress runtomkring sig. Att bli sjuk och förlora sin hälsa att en av de svåraste saker en människa kan utsättas för.