Rehab

Rehab

Träningens påverkan på kroppen

Under skolan studerade jag mycket och intensivt och motiveringen kom av att jag alltid ville ha höga betyg i skolan. Jag ville göra bra i från mig och kämpade. Jag fortsatte mina studier på högre nivå och tog Kandidatexamen och Magister examen.

Under alla år i skolan idrottade jag. Vi spelade fotboll, basket, golf, segling, löpning osv. Idrotten var något som kom naturligt och som jag hade lätt för. 

I perioder när jag senare kom att arbeta väldigt mycket har de varit svårt att kunna träna lika mycket som vanligt. Men de senaste åren har jag hållit en högre träningstakt vilket har fått min kropp att må väldigt bra. Det har också inneburit att jag kunnat arbeta i tjänst med högre krav på träning.  

Nuläge

I nuläge är det svårt att träna på gym. Jag har avstått att träna på ordinarie gym med anledning av Corona läget men har istället beviljats rehabträning då träning är nödvändig för mig för att kunna behålla essentiella funktioner i kroppen. Jag får numera 3 dagar i veckan gå till rehabmottagning. Jag är oerhört tacksam för att denna möjlighet finns för de som behöver den.

Rehab

Jag har diagnos psoriasis i hud och leder och har därför genom åren haft perioder av rehab. Jag tipsar om träning, produkter och träningsresa och nyttig och sund kost.

Cart
Your cart is currently empty.