Resultatet omkring löpningen förbättras

Resultatet omkring löpningen förbättras

På den sista tiden har jag återigen börjat att springa. Jag har haft ett uppehåll, dels på grund av mycket

  • arbete
  • min relation
  • tidsbrist

Jag beslöt mig ändå för en sak-att ställa mig frågan hur pass viktit är det för mig att leva en sund livsstil? Jag kom fram till att det är väldigt viktigt för mig. Inte för mina förldrar, mina vänner, eller min partner utan för mig.  Därför beslöt jag mig att det var viktigt för mig att frigöra mig tid. Jag tycker om löpning och har gjort det under så många år så nu ska jag fortsätta att göra det samma tänkte jag för mig själv! Och så började arbetet mot mer löpning i vardagen.

Jag har arbetat mycket, och när jag gör det så är det svårt att få samma goda resultat. Jag är trött och då har jag inte lika mycket energi att ge åt löpningen. Så det jag behöver göra är att bestämma mig fr vad som är viktigast! Oftast har det varit jobbet. Men tillslut så kommer man till en punkt då det hela tiden är jobbet som prioriteras och vad händer då? Jo hela prestation försämras utan träning, så det drabbar arbetet. Alltså är det viktig för mig att få träna!

Så ja har försökt att klämma in träningen, jag har sprungit men inte riktigt orkat hålla ett högt tempo! Nu lättade det lite på arbetsfronten och jag beslöt mig för att test att vila innan. Jag var så trött så jag somnade. Jag sov så gott och djupt att när jag vaknade självmant så kände jag mig utvilad. Väl nere på gymmet kände jag i prestationen hur stark kroppen var. Jag reagerade inte lika mycket på smärta, och jag lyckades att springa 45 min i ett betydligt högre tempo än på mycket länge. jag var otroligt trött när jag steg av bandet, benen darrade och det var knappt att jag orkade stå upp men så glad och lycklig över min tempo ökning.  En sak som jag tog med mig från detta träningspass var hur mycket min träning påverkats av vila.

Cart
Your cart is currently empty.