Tid och träning

Imorse började jag som vanligt med mitt morgonpass. Därefter åt jag en lätt frukost med ett kokt ägg och varmt vatten.

Sedan tog jag mig ner till gymmet och körde ett cardiopass. Självklart hade jag velat hålla på längre men det var en kompromiss, bättre att köra ett pass än inget alls. Det var ju inte första passet och heller inte sista för dagen!

Sedan tog jag mig vidare och körde för att hämta hunden.

Vi står mellan att köra ett pass eller inget alls och i det fallet är det bättre att köra passet även om det bra är 45 min långt. Det gör inget bättre ett pass än inget! Vi lever i en tid där stress är ett faktum, tidsbrist är ett vardagligt inslag i vårt liv. Ska man då avstå träningen bara för att man är stressad och känner att det inte räcker, bättre lite motion än inget alls och dessutom har forskare nu konstaterat hur mycket positivt det faktiskt påverkar oss att göra minst 30 min träning några gånger i veckan. Därför är det bättre med ett litet kort pass än inget.

Träning

Uppvärmning:

15 min cross hill

30 min löpbandet