Tillbaks i löparspåret

Vad skönt äntligen har jag kommit igång igen med löpningen. Var idag och sprang igen och sprang en timme. Sprang härom dagen och då sprang jag 45 minuter och gångerna innan har jag sprungit 30 min.

Det är alltid tungt att starta igång efter ett längre avbrott men då är mitt tips att även om motivationen är hög så är det bättre att starta igång försiktigt. Om man kommer igång lugnt och fint utan att ta ut sig för mycket så är det troligare att man kommer att fortsätta träna. En längre startsträcka för ett långsiktigt resultat!

Jag är van att springa så redan nu har jag kommit någorlunda tillbaka till det jag önskar vara i. Men! Fartmässigt är jag inte där även om det är en timmes löpning jag siktar på att hålla.

Men idag var farten högre än sist. Och nästa gång kommer jag målmedvetet att hålla ytterligare lite högre fart.