Träna på din semester

Äntligen är den här! Semestern som vi alla har väntat på och så vackert väder! Vi har haft en fantastisk vår och sommar och så många soltimmar har vi aldrig förr skådat.Visst känns det härligt att slippa från skrivbordet, sova ut och äta härliga långa frukostar.Äntligen lite kvalitetstid tillsammans och massor av tid med barnen. Så underbart och härligt.MEN glöm inte dig själv! Det är nu och nu och bara nu som du har tid för dig själv och kan träna.Det är så lätt att all annan tid bara rinner iväg och plötsligt så finns det ingen tid kvar för träning! Mitt tips-boka in tid i kalendern för dig och din träning. Men protesterar du vilt-jag vill inte ha någon kalender under min ledighet. Jag förstår men skapa då en morgon rutin. Ta dig upp innan alla vaknat och gör din träningsrunda.Eller kräv att de andra tar paus på em och du får din egentid. Hitta din tid och gör det till en rutin för dig så att du går/springer iväg en viss tid. Träning i din rutin ger effekt. Så gör iaf jag. Besluten om att jag iaf ska få min tid till träning planerar jag nu att springa en löprunda??‍♀️. Pappa gick redan imorse och är nu ute på en golfrunda. Tyst smyger jag mig upp, hunden sover bredvid mig och jag vill inte väcka henne. Jag låter alla få sova liteextra.