Träning och kosttillskott

Jag har tränat sedan jag var barn. Jag var ett rörligt barn. Jag var snabb och tyckte alltid om att röra på mig.

Jag spelade fotboll och rugby på rasterna eller King.

Vi spelade volley boll och basket men till slut blev det mest innebandy. Alla dagar i veckan och så var det matcher och cuper.

Idrotten följde med mig. Jag älskade att segla och kappsegla.

En favoritsysselsättning var att dansa. Redan som barn dansade jag balett. Jag har alltid älskat att dansa och tycker om att sjunga och lyssna på musik. Så genom åren lärde jag mig dansstilar som salsa, bugg och folkdans.

När jag började gymnasiet läste jag naturvetskapligt program. Sedan började jag läsa på universitetet. Jag läste

  • redaktör 1år
  • strategisk marknadsföring 3 år
  • Strategisk ledning och Entreprenörskap och hållbar utveckling.
  • Internationell projektledning 1.5 år

Jag prioriterade studierna högt och studerade i många timmar varje dag efter skolan. Då blev det lättare att gå till gymmet. När jag hade studerat färdigt, eller efter skolan åkte jag till gymmet och tränade.

Jag fortsatte så i många år och träningen blev en naturlig del av mitt liv.

Det är bra att kontinuerligt träna, kroppen mår bra av det. Jag tränade många dagar i veckan. Men det som är viktigt vid många timmars träning är att se till att kroppen har tillräckligt med näring och energi. Kostillskott förser din kropp med en mängd energi och näring som gör att din kropp kan tillgodose dig rätt mängd för att dina muskler kan växa.

Du kan inte bara tillskott och tro att dina muskler ska växa. Du kommer inte heller växa lika effektivt utan kosttillskott. Optimalt växer din kropp med mycket träning och kosttillskott. Har du som mål att få större eller stor muskelmassa kan du ta kosttillskott.