Utmana och utvärdera

Det gick inte hela vägen-bara 45 minuter i värmen gjorde mig trött.

Idag satsade jag på stort. Jag var glad, överlycklig efter att ha löst en stor utmaning för företaget gick jag ner till gymmet. Veckan har varit full och under morgon fick jag ha långa telefonsamtal. Men glad över att det värsta stressen nu var över ville jag träna.

  • Jag värmer upp 10 min
  • Jag springer och bestämmer mig för att direkt gå upp på samma nivå som jag avslutade med sist. Målet var idag att springa på 9.5 nivån 1h.

Efter träningen när jag utvärderade förstod jag varför jag inte orkade hela vägen.

  • Faktorn Nutrition- otillräckligt intag innan löpningen.
  • För lite vätska då temperaturen uppnått till 27 grader idag.

Det var varmt att springa och jag svettades så mycket att efteråt var jag tvungen att skölja ansiktet flera gånger innan jag kunde öppna ögonen.