Weightloss,minska övervikten,bli av med extra kilon.

En god grönsakssoppa lagad på rester ur frysen.

nder åren som gått har jag lagt på mig. I samband med relationen har det blivit alltför många goda middagar och mycket hemmavid. Träningen är inte längre 1.5 som den brukade vara utan mer sporadisk och med måtto så fort jag kan tar jag ett pass. Som svar och förklaring på det kan jag väl bara säga att så är livet. Det är ingens fel eller skuld. Men nu när jag började mitt nya jobb och jag blev tvungen att köpa nya kläder som jag så länge skjutit på fick jag välja kläderna efter fit.

Men nu efter bara några veckor är jag tillbaka till min normalvikt som jag en gång hade. Det här var receptet.

  • Frukost- ett halvt till 1/3 glas filmjölk.
  • Lunch- keso med röda bönor åkt grönsaksgryta och grönsaksgryta med kyckling. Portionerna är små.
  • Kvällsmat-två skålar med varm tomatkross.

Nu sitter byxorna bättre och jag är på väg åt rätt håll igen.